Jumaat, 24 Julai 2009

gambo sesaje

haji din ngan rizal tgh membaham 'laham mandhi'...aii...ujan pun tau brenti...


mamat ni nama dia ballobaid...field operator kat plant aku...'skaters' dia ni...tiap2 ujung minggu gi main skate...koya nak jadik 'american'


friendly match diantara phenolics team menentang spain(Technical Reunidas)main contractor utk plant aku...


gambo terakhir mat nan ngan aku,sodry,rizal dan hisham...dia brenti,gi sambung blajar kat new zealand...xde dah satu2nye mamat arab sengal kat department aku...sunyila skit nampak gayenye kat building 18 lps ni...


gambo dlm bilik SOP...nik bahagian buat sibuk...india yg pandang kamera tu nama dia suresh...antara yg terBUSUK skali diantara india2 yg lain


ni plk...rumput kering yg di mampatkan utk dijadikan makanan unta/lembu...saje je ambik gambo ni sbb kat m'sia xde

1 ulasan:

  1. Beh aa..Semat uniform mu.. Angost, kete ko beli cash ker?

    BalasPadam